Bedre velbefindende og højere livskvalitet

Det mener vores kunder også:

  Sparkasse Passau

"Vores afdelingsmedarbejdere synes at ORGANO Wasser smager rigtig godt og "medbringning"af deres eget vand hjemmefra er således ikke nødvendigt mere. Også kunderne tager godt imod vandet og beretter, at det smager godt. Mange kunder er glade for at vi nu tilbyder revitaliseret vand."

Sparkasse Passau
  Hotel Caterer

"Vores værtshus er hyggeligt, bayrisk og varmt." Vores gæsters velbefindende har for os første prioritet. Derfor har vi ladet vores kro, og især vores mødelokale tjekke for elektromagnetiske og geopatiske forstyrrelser og henholdsvis harmoniseret med Benker og StromOrgano. På denne måde har vores seminardeltagere optimale arbejdsvilkår."

Marianne Pritscher, hotelejer
  Seehof Tauer Hotel

"Med vores imødekommende service, wellnesspakkerne og de mange fritidstilbud i nærheden vil en ferie på vores hotel blive en uforglemmelig oplevelse for dig! Vi har valgt HausOrganetik så vores gæsters velværefølelse ikke forstyrres af negativ stråleindflydelse. Derudover bliver alt vand fra hanen på hotellet vitaliseret."

Karina Tauer, hotelejer
 
           
  Hotel-Restaurant Sägmühle

"Vi lægger stor vægt på kvalitet og herkomst af vores råvarer. Meget er fra egen have og bliver brugt direkte i køkkenet. Så for os var det meget klart, at lade vores hus organetisk harmonisere. Nu har vi en afskærmning mod elektromagnetisk og terrestrisk stråling. Kvaliteten af OrganoWasser vi ikke længere give afkald på."

Andrea Hook, hotelejer
  Sundhedscenter an der Höhle

"Vi driver et sted for far-mor-barn rekreation, og helbredet hos vore patienter er vores topprioritet. Vi stiller OrganoWasser til rådighed, så vores patienter udenfor behandlingstiderne kan tanke energier op. Det opfrisker sind, krop og sjæl!"

Peter Gutekunst, CEO
  Hotel Hofbräuhaus

"For at sikre, at vores gæster efter en vandretur eller udforskning af den bayerske skov kan komme til kræfter, har vi ladet vores hotel harmonisere mod elektrosmog og lader vores vand revitaliseres med WasserOrgano. Til fordel for hotellets gæster og vores ansatte."

Oskar Fruhstorfer, hotelejer
  Andreus Golf & Spa Resort, 5-stjerne hotel

"Vores Hotel har en enorm feelgood-faktor. Hos os har vi en grounded atmosfære og vores gæster er helt vilde med den unikke stilhed. For at det bliver ved, har det været en selvfølge for os at lade vores hus yderligere energetisk harmonisere. Vi er nu beskyttet mod negative påvirkninger, såsom elektrosmog, mobil-og jordbaserede stråling. Dette gør hvert rum i vores hus til et sted af velvære, og vore gæster føler sig hjemme."

Helga Fink-Dorfer, hotelejer
        
  Wolf System GmbH

"Som en førende producent af præfabrikerede huse, lever vi op til vore kunders krav til deres eget hjem. Derfor er den byggemæssige kvalitet og den høje grad af komfort i vore huse meget vigtig for os. Med HausOrganetik kan vi ud over det tilbyde vores kunder forstyrrelsesfrie leve- og soverum."

Alois Konrad, CEO
  Isar Park

"Isar Park er et medicinsk servicecenter, herunder et speciallægecenter, et fysioterapicenter, et kombineret overnatningssted og plejehjem og en børnehave under samme tag. For at fjerne forstyrrelserne har vi besluttet at vælge HausOrganetik og produkterne fra organo. SL. De har de bedste produkter på markedet og giver god værdi for pengene, og det er en innovativ familievirksomhed, ikke en koncern."

Alois Erl, operatøren af Isar Park
  Thula Landhotel

"Siden 2006 bruger vi OrganoWasser på vores hotel. Installationen var enkel og hurtig. Vores gæster tager godt imod OrganoWasser, fordi de kan mærke forskellen. Under brusebad, ved svømning i hotellets swimmingpool og ved at drikke det. Vi er glade for de positive tilbagemeldinger fra vores gæster såvel som det væsentligt lavere forbrug af klor i svømmehallen, mindre vaskemiddel i vaskeriet og praktisk kalkfrie elektroapparater og brusekabiner på værelserne!"

Volker Thum, hotelejer
  Erl Bau GmbH & Co. KG

"Som en stor bygherre i Bayern har vi en masse erfaring. For optimale boligprojekter er WasserOrgano uundværlig for os. For livskvalitet, velvære og boligområder af høj kvalitet."

Alois Erl, CEO
  Hotel Randsbergerhof

"Med OrganoWasser har vi haft vidunderlige erfaringer. I køkkenet lige såvel som i spa. Grøntsager og salater bliver efter vask holdbare meget længere. Vi ser OrganoWasser som en service for vore gæster, som er begejstrede."

Michael Wittmann, ejer
  Wolferstetter Bräu

"Mange års brygningserfaring med moderne teknologi sikrer den høje kvalitet af vores produkter. Vigtigst er kvaliteten af vore råvarer, og dette inkluderer kvaliteten af vandet. Derfor stoler vi på OrganoWasser."

Georg Andreas Huber
  Heininger tøj

"Ventetid i produktionen koster mange penge. Igennem brug af OrganoWasser ved fremstilling af tøj kan vi reducere dyrt vedligeholdelsesarbejde på dampdysen, som resulterer i betydelige omkostningsbesparelser."

Heidi Heininger, ejer
  Wholefood Bakery Treffer

"Ingredienserne til vores økologiske bagværk er alle fra kontrolleret økologisk dyrkning. Alt korn formales dagligt i vores hus. Kombineret med OrganoWasser hæver dejen bedre og forarbejdelsen er mere blid."

Stefan Treffer, CEO
  Privatperson

"For mig og min familie er en sund og bevidst livsstil vigtig. Derfor fokuserer vi på en afbalanceret kost og levende vand. Vi vil ikke mere undvære vores WasserOrgano, vi har kun haft gode erfaringer."

Gabi Gröger, sygeplejerske
 
Op     Print side    
Kontakt     Information     Nyhedsbrev
Juridiske oplysninger:
Af juridiske og konkurrencemæssige grund for at beskytte vore forbrugere er vi forpligtet til at påpege, at Organetik.SL og de af os udviklede organetiske produkter lige som fx homøopati ikke er baseret på videnskabelige undersøgelser for mulige virkemåder. Organetik.SL er ingen helbredelsesmetode, og de af os udviklede organetiske produkter er ikke medicin eller medicinske produkter i henhold til medicinalforordningen eller lægemiddelforordningen og må ikke betragtes som sådanne. De kan ikke erstatte medicinsk behandling. Alle oplysninger er udelukkende baseret på tradition og mangeårige erfaring. Vedrørende vores brug af begreberne "elektrosmog", "mobilfunk", "jordbaseret stråling" og "revitaliseret, energifyldt vand" læs venligst vores menupunkt » Juridiske oplysninger