Organetik.SL Seminar B

Organetik.SL Seminar B
Grundkursus - årsag og virkning

I dette seminar udvider vi de lærte teknikker og uddyber vores arbejde på krop, sind og sjæleplan. Du vil uddybe kendskabet til Organetik.SL og de energetiske strukturer i kroppen, og skærpe din sensibilisering for subtile energistrømme og deres sammenhæng.

Målet er at lære mere om energisystemer, og hvordan du udnytter viden om årsag og virkning med succes.

Fra sjælen til det synlige
For hvert menneske er det vigtigt at opleve sig selv som helhed. Krop og sjæl må ikke ses isoleret fra hinanden, da de danner en perfekt enhed. Vores sjæl taler til os gennem vores krop. Hvis vi ignorerer det, tilsidesætter vi også vores sjæls udtryk. Lad os derfor give vores krop opmærksomhed og respekt, så den kan støtte os med al sin styrke.

Kun gennem vores krop og dens sanseorganer er det muligt at opleve livet, til at bearbejde erfaringer og udtrykke vores egen, helt personlige kreativitet. Organetik.SL skærper evnen til at genkende de signaler fra kroppen mere tydeligt. Vi beskæftiger os med følelser, miasmer, traumer, chakraer, meridianer, meridian-overgange og eksogene påvirkninger. Således er kurset en intens impuls, til at se dybere ind i kroppens energetiske strukturer.
Spørgsmål?Ring til os:
+45 51 37 34 38
Skriv til os:
Til kontaktformular
Datoer og priser
 
Op     Print side    
Kontakt     Information     Nyhedsbrev
Juridiske oplysninger:
Af juridiske og konkurrencemæssige grund for at beskytte vore forbrugere er vi forpligtet til at påpege, at Organetik.SL og de af os udviklede organetiske produkter lige som fx homøopati ikke er baseret på videnskabelige undersøgelser for mulige virkemåder. Organetik.SL er ingen helbredelsesmetode, og de af os udviklede organetiske produkter er ikke medicin eller medicinske produkter i henhold til medicinalforordningen eller lægemiddelforordningen og må ikke betragtes som sådanne. De kan ikke erstatte medicinsk behandling. Alle oplysninger er udelukkende baseret på tradition og mangeårige erfaring. Vedrørende vores brug af begreberne "elektrosmog", "mobilfunk", "jordbaseret stråling" og "revitaliseret, energifyldt vand" læs venligst vores menupunkt » Juridiske oplysninger