Med Organetik.SL tilbage til egensvingning –

Med Organetik.SL tilbage til egensvingning –
for mere harmoni i krop, sind og sjæl

Videnskabeligt set har ethvert stof eller materie og ethvert levende individ en individuel svingning. Ifølge dette har ikke to af de syv milliarder mennesker i verden den samme svingning. Også alle vores organer, kirtler, nerver og celler har en specifik egenfrekvens.

Denne egensvingning kan påvirkes og forstyrres af forskellige faktorer. Udover de målbare indvirkninger af teknisk eller geopatisk natur, påvirker de mangfoldige emotioner i vore omgivelser os. Positive og negative. Særligt destruktive følelser som frygt, vrede, misundelse og skyldfølelse går normalt ikke sporløst forbi os og kan ændre vores egensvingning. Bliver egensvingningen permanent påvirket, kan negative virkninger på krop, sind og sjæl mærkes.

Organetik.SL er en metode, som blev udviklet på grundlag af kvantefysikkens erkendelser, hvormed man kan fastslå svingningspotentialet i kroppen. Anvendelsen af OrganetikRöhre og det tilhørende skubelement forsøger at harmonisere belastende indflydelser. Kroppen vil vende tilbage til sin egensvingning og kan aktivere og udnytte sine selvhelingskræfter optimalt.

Vi fra Organo.SLhar oplevet at Organetik.SL især i kombination med moderne behandlingsmetoder, såsom de, der anvendes i praksis i dag, viser optimale resultater.
 
Op     Print side    
Kontakt     Information     Nyhedsbrev
Juridiske oplysninger:
Af juridiske og konkurrencemæssige grund for at beskytte vore forbrugere er vi forpligtet til at påpege, at Organetik.SL og de af os udviklede organetiske produkter lige som fx homøopati ikke er baseret på videnskabelige undersøgelser for mulige virkemåder. Organetik.SL er ingen helbredelsesmetode, og de af os udviklede organetiske produkter er ikke medicin eller medicinske produkter i henhold til medicinalforordningen eller lægemiddelforordningen og må ikke betragtes som sådanne. De kan ikke erstatte medicinsk behandling. Alle oplysninger er udelukkende baseret på tradition og mangeårige erfaring. Vedrørende vores brug af begreberne "elektrosmog", "mobilfunk", "jordbaseret stråling" og "revitaliseret, energifyldt vand" læs venligst vores menupunkt » Juridiske oplysninger