Svingningsenergetik lige til punktet

Historie

Tres års erfaring!

Siden 1981 har Ludwig Stumpfl beskæftiget sig med energetiske metoder, radiæstesi og bioenergetik. I begyndelsen af halvfemserne havde han en første kontakt med Rudolf Herde, et koryfæ i kvistgang og dowsing, som han udviklede et faderligt forhold til. I tre år, frem til sin død, videregav Herde al sin viden til Ludwig Stümpfl. Herigennem råder Ludwig Stumpfl på dette vidensområde nu over en erfaringshorizont af næsten 60 år.

I 1999 er Bio-Energetik-SL grundlagt. Familievirksomheden udvikler og bygger en bred vifte af produkter. Den energetiske viden bliver implementeret i forskellige produkter og programmer, der speciel er udviklet til de respektive anvendelser og udgør den faktiske knowhow i virksomheden. Siden juli 2007 har vi været i drift under det nye navn organo.SL. Vores ubetingede kundeorientering og den høje kvalitet af vores produkter og tjenester er forblevet det samme.
 
Op     Print side    
Kontakt     Information     Nyhedsbrev
Juridiske oplysninger:
Af juridiske og konkurrencemæssige grund for at beskytte vore forbrugere er vi forpligtet til at påpege, at Organetik.SL og de af os udviklede organetiske produkter lige som fx homøopati ikke er baseret på videnskabelige undersøgelser for mulige virkemåder. Organetik.SL er ingen helbredelsesmetode, og de af os udviklede organetiske produkter er ikke medicin eller medicinske produkter i henhold til medicinalforordningen eller lægemiddelforordningen og må ikke betragtes som sådanne. De kan ikke erstatte medicinsk behandling. Alle oplysninger er udelukkende baseret på tradition og mangeårige erfaring. Vedrørende vores brug af begreberne "elektrosmog", "mobilfunk", "jordbaseret stråling" og "revitaliseret, energifyldt vand" læs venligst vores menupunkt » Juridiske oplysninger