Svingningsenergetik lige til punktet

Om Organo.SL

Organo.SL - næsten 60 års erfaring

Ludwig Stümpfl har i mere end 30 år arbejdet i sundhedssektoren og driver sammen med sin familie sundhedshuset for Organetik.SL og aku-punkt massage i Tittling.

Ud fra de mest forskellige behov og ønsker fra hans patienter samt udveksling med andre terapeuter har Ludwig Stümpfl beskæftiget sig med energetik og dens metoder siden 1981.

I begyndelsen af halvfemserne lavede han en første kontakt med Rudolf Herde, en koryfæ i kvistgang og dowsing og udvikler af de første ORGANO-produkter. I tre år, frem til sin død, videregav Herde al sin viden til Ludwig Stümpfl. Sammenlagt råder Ludwig Stümpfl på dette vidensområde over en erfaringshorizont på næsten 60 år.

Virksomheden blev grundlagt i 1999 og har udviklet sig fra et regionalt familieforetagende til en virksomhed, som sælger deres produkter i hele Europa.

Den energetiske viden bliver implementeret i forskellige produkter og programmer, der speciel er udviklet til den respektive anvendelse og udgør den faktiske knowhow i virksomheden.

Derudover er vores stærke kundeorientering og den høje kvalitet af vore produkter og tjenester vores første prioritet.

På billedet fra venstre til højre: Ludwig Stümpfl, grundlægger af Organo.SL, Thomas, Manfred og Carmen Stümpfl.
 
Op     Print side    
Kontakt     Information     Nyhedsbrev
Juridiske oplysninger:
Af juridiske og konkurrencemæssige grund for at beskytte vore forbrugere er vi forpligtet til at påpege, at Organetik.SL og de af os udviklede organetiske produkter lige som fx homøopati ikke er baseret på videnskabelige undersøgelser for mulige virkemåder. Organetik.SL er ingen helbredelsesmetode, og de af os udviklede organetiske produkter er ikke medicin eller medicinske produkter i henhold til medicinalforordningen eller lægemiddelforordningen og må ikke betragtes som sådanne. De kan ikke erstatte medicinsk behandling. Alle oplysninger er udelukkende baseret på tradition og mangeårige erfaring. Vedrørende vores brug af begreberne "elektrosmog", "mobilfunk", "jordbaseret stråling" og "revitaliseret, energifyldt vand" læs venligst vores menupunkt » Juridiske oplysninger