Svingningsenergetik lige til punktet

Team

organo.SL - en innovativ familievirksomhed

organo.SL er en familievirksomhed med Ludwig Stumpfl, grundlæggeren af virksomheden, hans kone Betty, sønnerne Thomas og Manfred og datter Carmen. For at imødekomme individuelle behov, blev der ansat nye medarbejdere, der har bidraget med deres særlige viden og færdigheder i virksomheden organo.SL.

Dette sikrer os fleksibilitet og specialisering i mange forskellige retninger. Vi betragter vores virksomhed som en stor familie, hvor alle indbringer deres talenter og uddannelser til gavn for kunderne og udvikler hele tiden nye teknologier.
 
Op     Print side    
Kontakt     Information     Nyhedsbrev
Juridiske oplysninger:
Af juridiske og konkurrencemæssige grund for at beskytte vore forbrugere er vi forpligtet til at påpege, at Organetik.SL og de af os udviklede organetiske produkter lige som fx homøopati ikke er baseret på videnskabelige undersøgelser for mulige virkemåder. Organetik.SL er ingen helbredelsesmetode, og de af os udviklede organetiske produkter er ikke medicin eller medicinske produkter i henhold til medicinalforordningen eller lægemiddelforordningen og må ikke betragtes som sådanne. De kan ikke erstatte medicinsk behandling. Alle oplysninger er udelukkende baseret på tradition og mangeårige erfaring. Vedrørende vores brug af begreberne "elektrosmog", "mobilfunk", "jordbaseret stråling" og "revitaliseret, energifyldt vand" læs venligst vores menupunkt » Juridiske oplysninger